Удосконалення організації доставки продукції ТОВ «Нова зоря Дніпра» до фірмової торгівельної мережі у м. Дніпро - Мельнікова, Ю.І. (My University, 2023)
Мета дослідження – скорочення транспортних витрат ТОВ «Нова зоря Дніпра» за рахунок удосконалення організації доставки продукції до фірмової торгівельної мережі у м. Дніпро.
Keywords: ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ АВТОМОБІЛЯ; ВИПАДКОВА ВЕЛИЧИНА; СТОХАСТИЧНІСТЬ ПОПИТУ; МАРШРУТИЗАЦІЯ; ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ; ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ