Організація системи маркетингу на підприємстві - Біцаєв, Микита (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Текст кваліфікаційної роботи викладено на 71 сторінці основного тексту, 8 рисунків, 20 таблиць, список використаних джерел складається з 32 найменувань.