Розрахунок та розробка барабана ПП.1.18.120. - Крупський, А. А.; Москальова, Т. В. (НТУ ДП, 2022)
Мета дипломного проекту: розрахуват параметри та розробити конструкторську документацію на барабан ПП.1.18.120 .
Keywords: конструкторська документація; барабан ПП.1.18.120; натяжна станція