Обґрунтування ефективного транспортного проекту вантажних автомобільних перевезень негабаритного і великовагового вантажу (лопать ротора вітрового генератора) (в умовах автотранспортного підприємства ТОВ "Інтерфрахт Сервіс", м. Дніпро, Україна) - Кривий, Р. А. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи - обґрунтування ефективного транспортного проекту ВАП НіВВ РС АП за рахунок обґрунтування управлінських рішень, які спрямовані на мінімізацію або усунення ЛР на відповідних етапах транспортного процесу перевезення відповідного типу вантажу.
Keywords: ЛОПАТЬ ВІТРОВОГО ГЕНЕРАТОРА; НЕГАБАРИТНИЙ І ВЕЛИКОВАГОВИЙ ВАНТАЖ; ТРАНСПОРТНИЙ ПРОЕКТ; ЛОГІСТИЧНИЙ РИЗИК; АВТОМОБІЛЬНІ ВАНТАЖНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; ВАНТАЖНИЙ АВТОПОЇЗД; НИЗЬКОРАМНИЙ НАПІВПРИЧІП-ТРАЛ; ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ