Створення лабороторної роботи для вивчення базових функцій САПР SolidWorks - Веретільник, Давид Васильович; Заболотній, К. С.; Шкут, А. П. (My University, 2023)
Практичне значення роботи полягає в тому, що її результати будуть використані на заняттях з дисципліни «Тривимірне комп’ютерне конструювання» на кафедрі інжинірингу та дизайну в машинобудуванні НТУ «Дніпровська політехніка». Моделі дають студентам можливість здобувати практичний досвід роботи та вирішувати реальні проблеми, що сприяє розвитку їх навичок та допомагає краще зрозуміти теоретичний матеріал, що допоможе в майбутньому навчанні.
Keywords: САПР SolidWorks; моделювання деталей і конструкцій