Аналіз проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки, що знаходиться на території Лошкарівської сільської ради Нікопольського району Дніпропетровської області - Чирук, Олександра Віталіївна (My University, 2022)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є проект землеустрою, що забезпечує еколого-економічного обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь. Предметом дослідження є процедура розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічного обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь відповідно до чинного законодавства. Метою даної дипломної роботи є аналіз змісту та процедури розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки, що знаходиться на території Лошкарівської сільської ради Нікопольського району Дніпропетровської області. В вступі детально розглянуто актуальність даного питання та необхідність впровадження сівозміни для раціонального та ефективного використання земель у сільському господарстві, мету розроблення відповідного проекту та визначені завдання до виконання. У першому розділі був виконано аналіз нормативно-правових актів України, що регламентують розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого економічного обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь. У другому розділі проаналізовано процедуру розроблення відповідного проекту землеустрою та його складових частин. У третьому розділі визначені основні складові геодезичних робіт.
Keywords: ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА, ПРОЕКТ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, ОРЕНДА ЗЕМЛІ, ВПОРЯДКУВАННЯ УГІДЬ, АГРОВИРОБНИЧА ГРУПА, ПАСОВИЩА, РІЛЛЯ, СІВОЗМІНИ, АГРОХІМІЧНИЙ ПАСПОРТ.