Комп’ютерна система фабрики шкіряних виробів «Berty» у м. Дніпроз детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Бєліков, Д.О. (My University, 2020)
Об’єкт розробки: Комп’ютерна система фабрики шкіряних виробів «Berty» у м. Дніпро з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі. Мета: Створення комп’ютерної системи для внутрішнього користування виробництва, її налаштування враховуючи сучасні норми безпеки. Розроблення комп’ютерної системи з можливістю гнучкої зміни числа і набору виконуваних функцій шляхом перепрограмування та апаратних оновлень, орієнтована на побудову систем контролю виробничого процесу фабрики «Berty» у м. Дніпро, а також для збору і підготовки статистичної інформації. Система виконана відкритою і дозволяє здійснювати технічну і програмну модернізацію системи, а так само забезпечує виконання наступних функцій: – контроль виробничого процесу на всіх його етапах; – оптимізація внутрішнього документообігу; – підвищення ефективності виробничого процесу; Розробка комп’ютерної мережі виконана відповідно до завдання на дипломну роботу бакалавра. Розроблена схема мережі реалізована у вигляді моделі на симуляторі Cisco Packet Tracer і перевірена її робота
атестаційна робота бакалавра
Keywords: СИСТЕМА, КОНТРОЛЬ, ФАБРИКА, ВИРОБНИЦТВО, МЕРЕЖА