Імітаційне моделювання мережі WLAN стандарту IEEE 802.11 - Журбицький, Денис Вадимович (My University, 2023)
В роботі для імітаційного моделювання обрано специфікацію стандарту IEEE 802.11, розроблено модель у середовищі Simulink MATLAB. Виконано дослідження і проведено аналіз результатів.
Keywords: СИСТЕМИ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ, БЕЗДРОТОВІ СИСТЕМИ ЗВ’ЯЗКУ, ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ, СТАНДАРТ IEEE 802.11, МОБІЛЬНИЙ ЗВ’ЯЗОК