Залежність зношування контактуючих поверхонь компонентів ендопротезів суглобів людини від матеріалів пари тертя - Довбань, М. М.; Панченко, С. П.; Колосов, Д. Л. (НТУ ДП, 2022)
Дослідити вплив матеріалів існуючих пар тертя, які використовуються при виробництві штучних ендопротезів суглобів людини, на зношуваність поверхонь, що контактують.
Keywords: «пара тертя»; ендопротез; штучний суглоб; швидкість зносу поверхонь