Удосконалення транспортного обслуговування замовників при доставці хлібо-булочних виробів ФГ «НІКА» власним рухомим складом - Причина, Є.В. (My University, 2023)
Мета дослідження – обґрунтування теоретико-методичних підходів до розробки раціонального технологічного процесу перевезення, що забезпечує підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємства-виробника.
Keywords: МАРШРУТИЗАЦІЯ; ПРОДУКТИВНІСТЬ; ГРАФІК РУХУ; ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ