Розробка туристичного продукту туроператором - Стахорська, Ольга Олегівна (My University, 2024)
Мета дослідження полягає в удосконалені особливостей проєктування розробки нового туристичного продукту, ідентифікації основних тенденцій, викликів та можливостей.
Keywords: Туроператор; Туристичний продукт; Проєктування; Гастрономічний тур