Ігнатенко, ОлександрОлександрІгнатенко2021-09-122021-09-122021-09-12Ігнатенко О. І. Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Ігнатенко Олександр Іванович. – Д.: НТУ «ДП», 2021. – 93 с.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158786Об'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки. Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки. Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід. Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних. Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління. Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці.ukвакуумна сушаркавиробництво пиваПІДСИСТЕМА УПРАВЛІННЯКОНТРОЛЕРАвтоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоївOther681.5