Удосконалення інструментів соціального розвитку територіальних громад - Кочнєв Михайло Артемович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Кочнєва Михайла Артемовича академічної групи 281-21-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Мета роботи є вивчення теоретичних засад соціального розвитку територіальних громад і розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення інструментів, які використовуються для підвищення соціального добробуту громадян
Keywords: соціальний розвиток; територіальні громади; соціальні інновації; децентралізація; локальна ідентичність