Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні - Лобанова, О. О.; Марченко, В. О.; Гуменюк, Л. М. (НТУ «Дніпровська політехніка", 2019)
На здоров’я людини впливає багато причин. Одна із них –це фактор харчування. Йогурт відноситься до корисних для здоров’я людини продуктів. Оскільки компоненти і ферменти, які містяться в йогурті сприяють поліпшенню процесу травлення людини. І він засвоюється краще, ніж молочні продукти. Щоб споживати якісний йогурт, необхідно володіти інформацією про склад, види, споживчі властивості йогурту та технологію його виробництва.
Keywords: харчування; питание; кисломолочний продукт; кисломолочный продукт; йогурт; дослідження; исследования