Методологія прийняття управлінських рішень. Завдання та методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) - Дерюгін, О. В.; Третяк, О. О.; Весела, М. А. (Видавництво НТУ "ДП", 2018)
Розроблено з метою закріплення теоретичного матеріалу та отримання навичок розв’язання типових задач з розробки, використання та адаптації сучасних методів прийняття ефективних управлінських рішень транспортно- логістичними суб’єктами. Для студентів спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті).
Keywords: методіи прийняття ефективних управлінських рішень; транспортно-логістичний суб’єкт