«Аналіз та корекція фрезерувальних операцій при механічній обробці деталі «Корпус замка» з використанням CAM систем» - Самойленко Сергій (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем