Маркетингові системи розподілу - Безугла, Л. С.; Перевозова, І. В.; Лагодієнко, В. В.; Ільченко, Т. В.; Неміш, Ю. В. (ГРАНІ, 2022)
Навчальний посібник спрямований на формування необхідних теоретичних знань і набуття практичних навичок з дисципліни «Маркетингові системи розподілу», формування професійних компетентностей з управління рухом товару, збутом, каналами розподілу. У навчальному посібнику послідовно викладено теоретичні засади маркетингових систем розподілу; сутність та види каналів розподілу; практичні аспекти стратегічних рішень в каналах розподілу; необхідність маркетингової логістики у збутовій діяльності підприємства та інші ключові аспекти маркетингових систем розподілу. До кожної теми наведено теоретичний матеріал для поглибленого опрацювання, завдання для самостійної роботи у формі контрольних питань для самоконтролю.
Keywords: маркетингові системи розподілу; управління рухом товару; збут; канали розподілу; стратегічі рішення в каналах розподілу; маркетингова логістика