Будівельне матеріалознавство. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни студентами-бакалаврами спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія - Іванова, Г. П.; Терещук, Р. М.; Шаповал, В. Г.; Халимендик, О. В.; Кравченко, К. В. (My University, 2020)
Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Будівельне матеріалознавство» для підготовки бакалаврів спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія. Містять рекомендації до виконання лабораторних робіт з визначення основних якісних показників будівельних матеріалів, методів і обладнання для стандартних випробовувань будівельних матеріалів (в’яжучих, бетонів), а також математичну обробку результатів випробовувань та контрольні питання для перевірки знань студентів. Передбачено виконання завдань як із викладачем, так і під час самостійної роботи. Призначено для використання в навчальному процесі бакалаврами різних форм навчання.
Keywords: будівельне матеріалознавство.