Впровадження інноваційних технологій і цифрових рішень у муніципальному управлінні: стан та перспективи (на прикладі Слобожанської селищної територіальної громади Дніпровського району) - Бантюкова Анастасія Павлівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Бантюкової Анастасії Павлівни академічної групи 281-21з-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Метою роботи є практичні підходи до впровадження інноваційних технологій і цифрових рішень у муніципальному управлінні на прикладі Слобожанської селищної територіальної громади, з урахуванням сучасних викликів та можливостей цифрової трансформації
Keywords: муніципальне управління; інноваційні технології; цифрові рішення; цифрова трансформація; електронне врядування