Розробка техногенних родовищ - Владико, Олександр; Мальцев, Дмитро; Шаповалов, Яків (НГУ, 2016)
В останні 25 років оцінка результатів діяльності гірничодобувної промисловості, з точки зору розробки техногенних родовищ, привертає увагу вчених. Це пов’язано не тільки зі зростанням цінності земельних ділянок на території України й комплексного забруднення навколишнього середовища, а й розробки нових підходів до використання та переробки накопичених роками техногенних родовищ.
Keywords: розробка вугільних пластів; разработка угольных пластов; гірничодобувна промисловість; горнодобывающая промышленность; розробка техногенних родовищ; разработка техногенных месторождений