Управління кредитними ризиками сільськогосподарських підприємств - Луценко, О. А.; Виклюк, М. І. (НТУ ДП, 2023)
Кредитування сільського господарства сьогодні дуже актуальне. Державі органи заохочують банки видавати кредити сільськогосподарським підприємствам. Протягом останніх років спостерігається високий рівень кредитування сільського господарства, а розподілення кредитних коштів у цьому секторі покращується з кожним роком. Сьогодні, в час війни, банкіри вважають сільськогосподарський сектор чи не єдиною потенційною сферою для кредитування, хоча кредитування сільськогосподарських підприємств вважається як один із видів діяльності з високими кредитними ризиками у фінансовій сфері.
Keywords: сільськогосподарське підприємство; кредитні ризики