Титул матеріалів конференції - (:unkn) unknown (Національний гірничий університет, 2010)
Наведено результати наукових досліджень молодих учених, аспірантів і студентів у різних напрямах освоєння підземного простору, що були подані на секції 4-ї Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Перспективи освоєння підземного простору”. Конференція проводиться в рамках діяльності Науково-освітнього центру підземної урбаністики Національного гірничого університету (Україна) та Московського державного гірничого університету (Росія). Матеріали збірника призначені для наукових працівників, аспірантів та студентів старших курсів вищих навчальних закладів України.