Modernization of the passenger car service station in Turan with detailed development of the service area - Ісауі Халед (НТУДП, 2023)
Модернізація станції технічного обслуговування легкових автомобілів в м. Туран з детальною розробкою зони технічного обслуговування
Модернізація станції технічного обслуговування легкових автомобілів в м. Туран з детальною розробкою зони технічного обслуговування
Keywords: project, technical service station, automobile, improvement, technical equipment