Роль міського голови в системі місцевого самоврядування України (на прикладі м. Павлограда) - Вершина, Анатолій Олексійович (My University, 2022)
Систематизація конституційно-правових основ визначення правового статусу міського голови в Україні та обґрунтування перспективних напрямів його подальшого регулювання з урахуванням викликів сучасного етапу розвитку місцевого самоврядування як форми публічної влади.
Keywords: МІСЬКИЙ ГОЛОВА; МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА; ПУБЛІЧНА САМОВРЯДНА ВЛАДА; МУНІЦИПАЛЬНИЙ КОДЕКС; ДЕКОНЦЕНТРАЦІЯ; ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ; ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЯ