Професії майбутнього в Україні та Internet of Everything: На кого вчитись , щоб не залишитись без роботи - Візнюк, А. В.; Дяченко, Г. Г. (My University, 2020)
Безпрецедентна криза з непевною перспективою відновлення, - так наразі можна охарактеризувати ситуацію в українській економіці. Країна, яка в 60-90-х роках ХІХ століття мала бурний ріст індустрії, з кінця 90-х років ХІХ століття все ще переживає економічний спад. Одним з головних рушіїв поліпшення ситуації, що склалася, та подальшого стрімкого економічного розвитку країни є інженерна освіта. Початок цьому покладено завершенням розробки Стратегії розвитку вищої освіти в Україні на 2021-2031 рр. на виконання Указу Президента України Володимира Зеленського №210/2020 «Про вдосконалення вищої освіти в Україні».
Keywords: професії майбутнього; інженерна освіта; Internet of Everything