Врахування молодіжного потенціалу в стратегії розвитку Дніпропетровської області - Тарасенко, Т. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Створення сприятливого життєвого середовища та умов для реалізації прав і свобод людини значною мірою зумовлено рівнем регіонального розвитку. Зростаючі суспільні вимоги до результатів діяльності органів публічної влади знаходять яскраве відображення нарегіональному рівні управління. Особливе місце в регіональному розвитку займає молодь, що вимагає належного врахування її потенціалу та ролі в місцевому і регіональному житті.
Keywords: стратегія розвитку; молодіжний потенціал