Організація сільського туризму в Україні - Кравченко, Діана Анатоліївна (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є обґрунтування необхідності організації та розвитку сільського туризму в Україні та розробка теоретичних і практичних рекомендацій для ПП «АГЕНЦІЯ «КИТ».
Keywords: Сільський туризм; Гончарна майстерня; Туризм і рекреація; Вдосконалення маркетингової діяльності