Удосконалення технологічної схеми очищення стічних вод на підприємствах хімічної промисловості - Дененбург Є. Г. (Бучавий Ю. В., 2024)
Сьогодні хімічна промисловість в Україні має розгалужену структуру виробництва, яка охоплює сотні взаємопов‘язаних підприємств, що умовно можна віднести до чотирьох груп, як от: гірничо-хімічна промисловість, виробництво хімічних речовин і хімічної продукції, виробництво фармацевтичних продуктів і препаратів, виробництво гумових і пластмасових виробів.
Keywords: технологічна схема; очищення стічних вод; підприємства хімічної промисловості