Релігійна духовність православного віруючого : трансформація парадигм - Кулагіна-Стадніченко, Ганна Михайлівна (My University, 2020)
У цій статті досліджується християнська духовність у її конфесійному вимірі. Авторка прослідковує ґенезу та функціонування релігійної духовності православного віруючого. Визначаються особливості функціонування останньої на сучасному етапі.
RELIGIOUS SPIRITUALITY OF THE ORTHODOX BELIEVER: TRANSFORMATION OF PARADIGMS
Keywords: релігійна духовність; религиозная духовность; православний віруючий; православный верующий; трансформація парадигм; трансформация парадигм; християнська духовність; христианская духовность