Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у м. Новомосковську Дніпропетровської області - Бороденко, Микола Андрійович (My University, 2022)
Об'єкт кваліфікаційної роботи – проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Метою кваліфікаційної роботи є аналіз змісту та процедури розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). У вступі обґрунтовано актуальність теми кваліфікаційної роботи. Перший розділ кваліфікаційної роботи містить аналіз нормативно правових актів, які використані при розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. У другому розділі досліджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки. У третьому розділі розглянуто порядок проведення геодезичних робіт та виконано розрахунок точності визначення площі земельної ділянки. Практичне значення кваліфікаційної роботи полягає у виявлені можливих недоліків при розробці проекту землеустрою, а також у висновках, зроблених за результатами дослідження.