Інноваційні інструменти участі громадськості в діяльності органів місцевого самоврядування - Михлик, Оксана Анатоліївна (My University, 2024)
Теоретичне обґрунтування поняття участі громадськості в діяльності органів місцевого самоврядування в Україні та розробка практичних рекомендацій щодо інноваційних інструментів її реалізації в діяльності органів місцевого самоврядування.
Keywords: ПАРТИСИПАТИВНА ДЕМОКРАТІЯ; ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; ІННОВАЦІЙНІ ІНСТРУМЕНТИ; ГРОМАДСЬКІСТЬ; ЦИФРОВА ВЗАЄМОДІЯ; СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ; ДЕЛІБЕРАТИВНИЙ ПОТЕНЦІАЛ; ЕКОСИСТЕМА ЕЛЕКТРОННОЇ ВЗАЄМОДІЇ