Обґрунтування управлінських рішень у сфері збутової логістики (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») - Василенко, Наталія Василівна (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління збутовою логістикою підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління збутовою логістикою підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто процес планування збутовою політикою підприємства; досліджено основи організації збуової логістики на підприємстві; наведено загальну характеристику ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9»; проаналізовано основні техніко-економічні показники його діяльності та фінансовий стан підприємства; здійснено аналіз логістичної системи підприємства; досліджено збутову діяльність за логістичним витратами підприємства; обґрунтувано впровадження на підприємстві стратегії аутсорсингу при здійсненні збутової діяльності; визначено ефективність використання транспортного аутсорсингу на підприємстві.
Substantiation of managerial solutions in marketing logistics (based on the materials of Private JSC “Dnipropetrovsk Bread-Baking Plant No. 9”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління збутовою логістикою підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління збутовою логістикою підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто процес планування збутовою політикою підприємства; досліджено основи організації збуової логістики на підприємстві; наведено загальну характеристику ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9»; проаналізовано основні техніко-економічні показники його діяльності та фінансовий стан підприємства; здійснено аналіз логістичної системи підприємства; досліджено збутову діяльність за логістичним витратами підприємства; обґрунтувано впровадження на підприємстві стратегії аутсорсингу при здійсненні збутової діяльності; визначено ефективність використання транспортного аутсорсингу на підприємстві.
Keywords: ЗБУТОВА ЛОГІСТИКА, УПРАВЛІННЯ, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ