Оцінка ефективності роботи вантажного автотранспорту - Почужевський, О. Д. (Видавництво НГУ, 2018)
В роботі, на основі виявлених суттєвих недоліків під час аналізу існуючих методик визначення ефективності роботи вантажних автотранспортних засобів, сформовано нову методику визначення безрозмірного показника оцінки ефективності роботи вантажних автомобілів з врахуванням основної теореми подоби й розмірності, а також розробленого показника складності маршруту руху.

In the work, based on the revealed significant deficiencies in the analysis of existing methods for determining the efficiency of freight vehicles, a new method for determining the dimensionless indicator of evaluation of the efficiency of trucks, taking into account the main theorem of similarity and dimension, as well as the developed indicator of the complexity of the route of motion, has been formed.
Evaluation of efficiency of cargo motor vehicle work
Keywords: ефективність; efficiency; показник ефективності; performance; оцінка; evaluation; вантажний автомобіль; truck; транспортні засоби; vehicles