Відновленість вугілля і методи її визначення - Хлинцева, Валерія Віталіївна (My University, 2023)
Предмет дослідження – геологічні чинники формування різних типів відновленості вугілля. Об'єкт дослідження – процеси формування відновленості вугілля. Мета роботи – виявити вплив основних геологічних чинників на формування відновленості вугілля і розробити методичний підхід до кількісного її визначення.
Keywords: ВУГІЛЛЯ; СЕРЕДНІЙ КАРБОН; ВІДНОВЛЕНІСТЬ; ПЕТРОГРАФІЯ; ХІМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ; УМОВИ ФОРМУВАННЯ; МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ