Розробка системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Хоменко Богдана Володимирівна (My University, 2024)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи на тему «Розробка системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства». сторінок, рисунків, таблиць, використаних джерел, додатків. КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ОПТИМІЗАЦІЯ, ПІДПРИЄМСТВО, ТОРГІВЛЯ, ЯКІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ІННОВАЦІЇ, РОЗВИТОК, ПЕРЕВАГИ, ПОТЕНЦІАЛ. Об’єкт дослідження – процес забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Предмет дослідження – теоретичні та методичні аспекти з розробки системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – теоретично та практично обґрунтувати розробку системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Методи дослідження – теоретичні (аналіз науково-методичної літератури), а також емпіричні (вивчення досвіду підприємства, аналіз фінансових показників, SWOT-аналіз, PEST-аналіз). Отримані результати. У першому розділі pозкpиті теоретичні основи забезпечення конкурентоспроможності підприємства У другому розділі проведено економічний аналіз та аналіз конкурентоспроможності підприємства У третьому розділі наведений план заходів спрямованих на підвищення конкурентоспроможності підприємства Сфера практичного застосування результатів роботи – середні та великі торговельні підприємства.