Наукові дослідження з питань управління капіталізацією: проблеми взаємодії теорії і практики - Єфименко, Г. В. (Видавництво НГУ, 2012)
Розвиток економічної думки щодо управління капіталізацією підприємств і рівень капіталізації господарських структур слід розглядати як взаємопов’язані показники, взаємодія яких є актуальним питанням в сучасних умовах господарювання.
Keywords: наукові дослідження; капіталізація