Особливості будови та характеристика речовинного складу пісків Олдишевського родовища - Гольник, Анастасія Павлівна (My University, 2022)
Об'єкт досліджень - характер зміни речовинного складу пісків в продуктивній товщі Олдишевського родовища. Мета роботи – обґрунтування перспектив використання покладів пісків Олдишевського родовища на основі дослідження їх будови та речовинного складу.
Keywords: ПІСКИ; РЕЧОВИННИЙ СКЛАД ПІСКІВ; ЯКІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІСКІВ; МОРФОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ