Розвиток комерційної освіти у Катеринославській губернії на початку XХ ст. - Білоандрійченко, Аліна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, 3 розділів (6 підрозділів), висновків, списку використаних джерел і літератури. Обсяг роботи складає 51 сторінки друкованного тексту та списку використаних джерел (44 посилання). Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес створення комерційної освіти в Катеринославській губернії. Предметом дослідження – розвиток комерційних училищ в Катеринославській губернії на початку ХХ ст. Метою кваліфікаційної роботи полягає в історичній реконструкції процесу становлення та діяльності комерційної освіти в Катеринославській губернії на початку ХХ ст.
Keywords: Комерційна освіта, Катеринославська губернія, А.С. Синявський, І.Я. Акінфієв.