Розрахунок системи енергозабезпечення з використанням відновлюваних джерел енергії для лабораторного корпусу коледжу ракетно- космічного машинобудування Дніпровського національного університету ім. О. Гончара - Грунтовой, Дмитро Русланович (My University, 2020)
Виконано аналіз стану та перспективи розвитку відновлюваної енергетики в Україні. Показано, що питання розвитку відновлюваної енергетики безпосередньо пов’язані з енергозбереженням. Також розглянуто особливості та характеристика об’єкту ракетно-космічного коледжу, як об'єкта дослідження. Зроблено розрахунок і вибір необхідного обладнання для системи енергозабезпечення лабораторного корпусу ракетно- космічного коледжу.
Keywords: ГЕЛІОКОЛЕКТОРНА СИСТЕМА ПІДІГРІВУ ВОДИ; ВІДНОВЛЮВАНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ; ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ