Гречен, Олексій СергійовичОлексій СергійовичГречен2025-01-032025-01-032024-12-25атестаційна робота магістра/ Гречен О.С. - Дніпро 2024, 67с.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985Об'єкт дослідження: мікроклімат в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖. Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та якості продукції.ukМІКРОКЛІМАТ, ВИРОБНИЧІ ЗОНИ, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКАОбгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі