Технічні рішення по вдосконаленню системи аварійного гальмування кабіни підйомника - Бобокало, В. С.; Коміссаров, Ю. О. (НТУ ДП, 2022)
Вантажопідйомні машини та механізми широко використовуються у всіх галузях народного господарства для транспортування різноманітних вантажів з одного рівня на інший. Окреме місце серед них займають установки періодичної дії, в яких переміщення вантажу здійснюється в кабіні, кліті або на платформі, що рухається по жорстким напрямним.
Keywords: аварійне гальмування; гальми