Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Племзавод «Степной») - Одрина, Вероніка Олександрівна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає конкурентоспроможність продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Племзавод «Степной» та оцінена його конкурентоспроможність; розроблені рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Племзавод «Степной» та підприємства в цілому; оцінена ефективність запропонованих заходів.
Substantiation of efficiency of decisions in the field of product competitiveness management (based on the materials of Private JSC «Stepnoy Breeding Plant»)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає конкурентоспроможність продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Племзавод «Степной» та оцінена його конкурентоспроможність; розроблені рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Племзавод «Степной» та підприємства в цілому; оцінена ефективність запропонованих заходів.
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, КОНКУРЕНЦІЯ, РИНОК МОЛОЧНОЇ ГАЛУЗІ, СТАНДАРТ ЯКОСТІ, ЯКІСТЬ