Етапи створення системи інформаційної безпеки юридичної особи - Блінова, Г. О.; Карпенко, О. А. (НТУ ДП, 2023)
Інформаційна безпека є надзвичайно важливим питанням для будь-якої організації чи ділової сфери. Захист даних та персональної інформації є ключовим елементом бізнесу в нашому світі, де кількість інформації збільшується щодня. Отже, етапи розвитку інформаційної безпеки є надзвичайно важливими для розуміння того, як забезпечити безпеку даних та інформації в роботі юридичних осіб.
Keywords: інформаційна безпека; система інформаційної безпеки юридичної особи; етапи створення системи