Проект реконструкції станції технічного обслуговування «ЮСА» на вул. Краснопільська, 17 в м. Дніпро з детальною розробкою зони технічного обслуговування - Литвиненко, Даніїл Олегович (My University, 2020)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування «ЮСА» на вул. Краснопільська, 17 в м. Дніпро з детальною розробкою зони технічного обслуговування
Keywords: реконструкція, станція технічного обслуговування, СТО