Кіберфізична система ділянки экскракції глютену підприємство глибокого переробки зерна з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережи - Купренко, Дар’я Олегівна (My University, 2021)
Об’єкт розробки: автоматизована система керування обладнанням ділянки виробництва крохмалю лінії глибокої переробки пшениці. Мета: зниження собівартості виробництва крохмалю з пшениці за рахунок скорочення простоїв обладнання, зменшення кількості обслуговуючого персоналу, полегшення настройки обладнання.
Keywords: ЕКСТРАКЦІЯ, ГЛЮТЕН, СУШКА, БУНКЕР