Обґрунтування напрямів розвитку компанії сфери зеленого бізнесу - Вершиніної Єви Ігорівни (My University, 2024)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи на тему «Обґрунтування напрямів розвитку компанії сфери зеленого бізнесу» містить 60 сторінок, 3 рисунка, 3 таблиці, 53 використаних джерела, 3 додатки. ПІДПРИЄМНИЦТВО, ЗЕЛЕНИЙ БІЗНЕС, ПЕРЕРОБКА ВІДХОДІВ, ІННОВАЦІЇ, РОЗВИТОК. Об’єкт дослідження – діяльність підприємницької структури сфери зеленого бізнесу. Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти обґрунтування напрямів розвитку компанії з переробки відходів. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо обґрунтування напрямів розвитку підприємницької структури в сучасних умовах ведення зеленого бізнесу. Методи дослідження – у вирішенні поставлених завдань була використана система сучасних методів: узагальнення, систематизації, аналізу та синтезу, графічний та табличний методи. Отримані результати. У першому розділі узагальнено теоретичне підґрунтя ведення зеленого підприємництва в умовах сучасного бізнес-середовища та визначено законодавче підґрунтя провадження циркулярних бізнес-моделей в Україні. У другому розділі проведено аналіз регулювання та підтримки вітчизняного і закордонного підприємництва з переробки відходів, надано характеристику та проаналізовано підприємницьку діяльність компанії ТОВ «ГРИН ПЛАСТИК». У третьому розділі визначено основні напрями підтримки розвитку українського зеленого підприємництва та обґрунтовано шляхи розвитку підприємницької структури з переробки відходів. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємницькі організації сфери зеленого бізнесу при прийнятті рішень щодо напрямів їх розвитку.