Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт з дисципліни «3D моделювання та візуалізація» для бакалаврів спеціальності 132 «Матеріалознавство» - Онищенко, С. В.; Чечель, Т. О. (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Розглянуто моделі дентальних імплантів різної форми з прикладами виконання завдань лабораторних робіт для бакалаврів спеціальності 132 «Матеріалознавство».
Keywords: дентальні імпланти; 3D моделювання; 3D візуалізація; матеріалознавство