Математичне моделювання та візуалізація оптимізаційних двоетапних задач екстреної логістики - Рейс, Анастасія (My University, 2023)
Мета дослідження: моделювання та візуалізація оптимізаційних двоетапних задач екстреної логістики.

Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає тому, що запропонована модель і алгоритм дозволяє одночасно знаходити місця розташування первинних пунктів збору і зони їх відповідальності, а також розподіляти зібраний ресурс між центрами першого та другого етапів з урахуванням їх місткості й мінімізації транспортних витрат
В інформаційно-аналітичному розділі було розглянуто існуючі методи та алгоритми, потрібні для розв'язання двоетапних задач оптимального розбиття; проведено аналіз існуючих візуалізацій наукових проєктів. В спеціальному розділі було створено математичне моделювання, розглянуто методи і алгоритми розв’язання задач та продемонстровано роботу цих алгоритмів на розв’язанні модельних задач. В експериментально-аналітичному розділі було створено візуалізацію математичної моделі оптимізаційних двоетапних задач.
Keywords: Математичне моделювання; двоетапна задача; СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ