Утилізація відходів склобою у повоєнний час відновлення України - Гіргірчик С. Д. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студентки Гіргірчик Софії Дмитрівни академічної групи 161-21з-1 ФПНТ спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія Метою роботи є розробка технології отримання стеклянного порошка із використанням механохімічної активації та використання його в технології воробництва композіційних матеріалів
Keywords: склобій; утилізація відходів; скляний порошок; механохімічна активація