Підвищення ефективності транспортного обслуговування споживачів продукції ТМ «Кормотех» на прикладі ТОВ «Парк інвест» - Михайленко, М.Ю. (My University, 2024)
Мета дослідження - підвищення ефективності організації доставки продукції ТМ «Кормотех» клієнтам торгівельної компанії власним рухомим складом.
Keywords: НАВАНТАЖУВАЛЬНО-РОЗВАНТАЖУВАЛЬНІ МЕХАНІЗМИ; ВИПАДКОВА ВЕЛИЧИНА; СИСТЕМА МАСОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; МАРШРУТИЗАЦІЯ; ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ; ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ